Посвята в студенти ННІКНУП НУК - День першокурсника

У п’ятницю, 9 вересня, відбулася посвята в студенти Навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та управління проектами НУК імені адмірала Макарова.

Зазвичай посвята в студенти НУК – це значна подія для міста. Зазвичай – 31 серпня від Обласного палацу культури по головній вулиці Соборній і до пам’ятника адміралу Макарову на Флотському бульварі йде урочиста хода першокурсників Національного університету кораблебудування. Зазвичай – біля покровителя університету – пам’ятника легендарного миколаївського віцеадмірала, флотоводця, науковця та завзятого шукача пригод Степана Осиповича Макарова відбуваються основні урочистості.

Але цього року це не так, цього року усі урочистості відбулися онлайн.

Майбутніх айтишників із цією визначною подією привітали адміністрація інституту та університету, завідувачі кафедр, куратори навчальних груп.

Також із вітальними промовами приєднались представники ІТ-компаній: DATAART SOLUTION, INC. , GlobalLogic, GeeksForLess Inc. та ін.

Вітаємо наших нових студентів!

З цього дня починається нова сторінка їхнього життя – студентська. Сповнена знань, романтики, нових вражень, знайомств та емоцій.

Усім гарного коду!